Προσοχή! Προσοχή! Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο mouchtaris-gamosvaptisi.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. OK
 

Τηλ.: 2310 531887

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

O ιστότοπος mouchtaris-gamosvaptisi.gr είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε ο Μουχτάρης Νικόλαος. Το φυσικό κατάστημα εδρεύει στη διεύθυνση Βαλαωρίτου 6 Τ.Κ 546 26, Θεσσαλονίκη και ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας n.mouchtaris@gmail.com , τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: 2310 531887 & 2310 525072 Fax 2310 5318872384075810.


Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται με το ηλεκτρονικό κατάστημα οφείλει να διαβάζει προσεχτικά τους όρους χρήσης πριν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή και εάν δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους οφείλει να διακόψει κάθε συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών του eshop

Όροι χρήσης
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει το δικαίωμα να τροποποιεί η να αναθεωρεί τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών του eshop όποτε εκείνη το θεωρεί απαραίτητο. Αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια και την αλήθεια των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Επίσης η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για οποιοδήποτε ορθογραφικό και τυπογραφικό λάθος έχει γίνει και δικαιούται να το διορθώσει μόλις γίνει αντιληπτό.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά ενημερώνει με βάση τα τηρούμενα στοιχεία για την διαθεσιμότητα ή μη τον ενδιαφερόμενο πελάτη. Σε περίπτωση παραγγελίας ενός προϊόντος που βρίσκεται σε έλλειψη ο πελάτης θα ενημερώνεται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά για την ακύρωση ή την αλλαγή της παραγγελίας. Στην περίπτωση αυτή, εφόσον κρίνεται ότι η καθυστέρηση καθιστά τη συναλλαγή ασύμφορη για τον πελάτη, ο πελάτης δικαιούται να προβεί μονομερώς σε ακύρωση της παραγγελίας με έγγραφη δήλωσή του (με μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας) η οποία γίνεται χωρίς ζημία για τον πελάτη.

Επίσης, οι διάφορες προσφορές προϊόντων που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα (με τις ενδείξεις «Προσφορά» «Έκπτωση» ή παρόμοιες εκφράσεις), ισχύουν πάντοτε μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Για τα είδη αυτά τηρείται αυστηρά σειρά χρονικής προτεραιότητας στην εκτέλεση των παραγγελιών.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απόκλισης των προϊόντων από τις φωτογραφίες, τις εικόνες που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα και τα χρώματα, αυτά υπόκεινται στο πρόγραμμα του διαδικτυακού προγράμματος περιήγησης ή λόγω της ανάλυσης της οθόνης του κάθε χρήστη.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ καταχωρεί για κάθε προϊόν διαστάσεις, χαρακτηριστικά και τιμή μονάδας. Η αγορά των προϊόντων συνοδεύεται με απόδειξη λιανικής πώλησης. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ, δεν περιλαμβάνουν το κόστος αποστολής όπου αυτό υπάρχει.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ

Ο πελάτης δηλώνει ότι έχει διαβάσει τους όρους χρήσης όπως περιγράφονται ανωτέρω και δέχεται ρητά και ανεπιφύλαχτα τους όρους αυτούς για την συναλλαγή του με το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Πνευματικά Δικαιώματα

Ο σχεδιασμός του ηλεκτρονικού καταστήματος mouchtaris-gamosvaptisi.gr οι εικόνες τα κείμενα και το περιεχόμενό του είναι πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρίας και προστατεύονται από την Νομοθεσία. Απαγορεύεται χωρίς έγγραφη άδεια από την Εταιρία οποιαδήποτε χρήση, εκμετάλλευση, δημοσίευση, αναδημοσίευση, αναπαραγωγή συνόλου ή μέρους των προϊόντων που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.